Visual Art Sweden AB planerar börsnotering

Visual Art är ett företag som är verksamt inom digitala skyltar, även känd som digital signage, och har verksamhet i flera länder. Bolaget erbjuder en omfattande portfölj av tjänster inom området, vilket inkluderar tekniska lösningar, systemdrift och kreativ produktion.

Genom att erbjuda både teknologi och kreativitet kan Visual Art hjälpa företag att skapa engagerande och dynamiska digitala skyltar för sina kunder. Deras expertis inom tekniska lösningar gör det möjligt för dem att skapa skräddarsydda digitala lösningar som passar olika behov och miljöer. Samtidigt kan de även ta hand om den kreativa produktionen och designen för att skapa riktigt effektiva och attraktiva digitala skyltar.

Visual Art fokuserar på att erbjuda sina kunder en helhetslösning, från idé och koncept till implementation och drift. Genom att kombinera teknik och kreativitet kan de hjälpa företag att kommunicera och engagera sin målgrupp på ett effektivt sätt. Med sin omfattande erfarenhet och expertis inom digital signage är Visual Art en pålitlig partner för företag som vill ta sin kommunikation till nästa nivå.